Nieuws
Het laatste nieuws heet van de naald


Toerkoning 2017

De Toerkoning is degene die het meeste toertochten van het seizoen heeft meegereden.
De winnaar van Toerkoning competitie van 2017 is geworden :
Marc F

Proficiat Marc !
De puntentelling kun je vinden bij de Downloads.
De top 3 (eindstand) van 2017 :

Plaats Punten
1 34 Mark F
2 33 Albert van E
3 31 Margaret van Z


Goede doelen : Bijdrage Sportschool Dekkers

Op 22 sep heeft onze club een donatie gedaan aan Sportschool Dekkers in Eindhoven.
De sportschool geeft taekwondo, judo, hapkido en nunchako les aan kinderen en volwassenen. Ook kinderen met autisme, adhd, etc kunnen bij ons terecht omdat met het lesaanbod en de begeleiding rekening wordt gehouden met de individuele behoeften van ieder kind.
Sportschool Dekkers staat klaar voor alle kinderen en jongeren met een vorm van autisme in de leeftijd van 6 tot 20 jaar. Met name voor kinderen met een autisme spectrum stoornis is het sporten in clubverband en bij reguliere verenigingen regelmatig een onneembare horde. Daarom biedt Sportschool Dekkers de mogelijkheid om toch te kunnen sporten op individuele basis, toegespitst op de individuele vraag.

Klik hier om naar de website van Sportschool Dekkers te gaan

Goede doelen : Bijdrage Stichting Heppie

Op 10 sep heeft onze club een donatie gedaan aan stichting Heppie.
60.000 kinderen in Nederland krijgen niet de kans om kind te zijn. Zij dreigen ten onder te gaan aan problemen, zorgen en negatieve ervaringen.
Heppie haalt deze kinderen uit de vicieuze cirkel en zet ze in hun kracht. Eenzaamheid wordt vervangen door zelfvertrouwen, nieuwe vriendjes en positieve herinneringen. Zodat ze weer durven dromen. Een nieuwe start, een tweede jeugd.
Hierbij de foto van het moment dat Sieger Post de cheque overhandigd namens Dutch Lighttown HD Club aan Ellen van de stichting Het vergeten kind / Heppie.Bezoek aan Museum voor Nostalgie & Techniek

De activiteiten-commissie heeft voor de leden een bezoek georganiseerd
aan het Museum voor Nostalgie & Techniek in Dorpstraat 38 te Langenboom.
Nadere informatie zoals de kosten, de vertrekplaats en tijdstip volgen via email.
Neem gerust een kijkje op de website : http://www.tractortron.nl/Restitutie contributie verlengd wegens bijzondere omstandigheden

Wegens bijzondere omstandigheden heeft het bestuur besloten om aan leden die voor 31 mei 2017 (is 31 maart volgens het Huishoudelijk Regelement) hun lidmaatschap van het Dutch Lighttown HD Club opzeggen, de al betaalde contributie voor 2017 te restitueren.


Taxatiedatums 2017

Leden die hun Harley Davidson hebben verzekerd bij de collectieve verzekering van Havelaar & van Stolk kunnen hun motor laten taxeren op de volgende datums :
23 feb, 18 mei, 31 aug en 30 nov
Lees ook de taxatievoorwaarden : klik hier.


Toerkoning 2016

De Toerkoning(in) is degene die het meeste toertochten van het seizoen heeft meegereden.
De winnaar van Toerkoning competitie van 2016 is geworden :
Wim V

Proficiat Wim !
De 2e plaats is gewonnen door Peter Koster
De 3e plaats is gewonnen door Margareth van Zandvoort


H.O.G. Magazine

De Harley Owner's Group ofwel H.O.G. brengt een magazine met nieuws over H.O.G. Rallys, evenementen en natuurlijk nieuwtjes van Harley Davidson.
Als je full member of life-time member bent van de H.O.G. kun je gratis het online magazine downloaden op je tablet of telefoon. Er is een gratis App in de Apple AppStore en de Android GooglePlaystore
Klik hier voor meer info